Wat is VC4ALL?

We leven momenteel in bijzondere tijden. We moeten veel meer dan voorheen op onze digitale infrastructuur terugvallen. Niet alleen voor thuiswerken, maar ook om contact te blijven met familie en vrienden.

VC4ALL (Video Calls For All ofwel Beeldbellen Voor Iedereen) is een initiatief om beeldbellen beschikbaar te maken (en zoveel mogelijk te houden) voor iedereen die hier behoeft aan heeft tijdens de Corona (COVID-19) pandemie. De nadruk ligt hierbij op het gratis faciliteren van contact tussen familie en vrienden.

Dit doen we met behulp van Open Source software en dankzij de hulp van diverse personen en organisaties. Tezamen bieden we verschillende (Jitsi) beeldbelomgevingen aan, waar iedereen gratis gebruik van mag maken. Zonder accounts aanmaken, privacy-vriendelijk en onafhankelijk van de bekende Amerikaanse commerciële diensten zoals Zoom, Skype, Cisco Webex, Microsoft Teams etc.

Gratis en geleid door vrijwilligers gedurende de Corona (COVID-19) pandemie. Zo goed als we kunnen. Daarbij kunnen we uw hulp goed gebruiken.